side-area-logo

Bli inredare tillsammans med Interiörskolan

Interiörskolan har inredningskursen ”Certifierad inredare och diplomerad homestylist” som vänder sig till dig som vill kunna titulera dig inredare och arbeta med inredning professionellt eller för dig som bara vill känna dig trygg i dina kunskaper och inredningsval, antingen privat eller som yrke. Du kommer efter inredningsutbildningen kunna redogöra för och förstå varför du gjort de val du gjort.

Utbildningsmaterialet får du digitalt på ett USB-minne och du läser på egen hand i din egen takt. Inga förkunskaper krävs, endast ett stort intresse för inredning.

Eftersom det är en distanskurs där du bestämmer tempo själv kan du läsa vår inredningsutbildning vid sidan av arbete eller studier.

Du har alltid tillgång till din kursledare som guidar dig i dina frågor så du kan nå dina drömmar.

Jag som driver Interiörskolan heter Jennie och jag brinner för inredning, färg och form. Jag har arbetat med grafisk formgivning hela mitt arbetsliv så steget att utbilda mig till inredare var inte stort. Jag arbetar efter metoden Feng shui och älskar förändringen jag kan åstadkomma i ett rum eller ett helt hem. Det är också enligt metoden Feng shui jag lär ut till mina elever. I mitt företag Inrett och klart tar jag även inredningsuppdrag som inredare och homestylist.

Feng shui är en lära från Kina som togs fram för ca 3000 år sedan. Feng shui betyder vind och vatten och i Kina lärde man sig tidigt att tolka sambandet mellan människors omgivning och deras välbefinnande. Vi påverkas alla av vår omgivning, på arbetsplatsen, hemma och i offentliga miljöer. Du känner snabbt om en miljö känns trivsam eller inte och det kan bero på möblering, material, färgsättning eller t ex ljus och symboler.

Läs till homestylist på distans och ha en kursledare tillhands.

Hör gärna av dig till mig på utbildning@interiorskolan.se om du har några frågor.

“Mitt mål är att alla ska kunna följa sin dröm och arbeta med något de brinner för.”